Udgivet i Ampel.dk's Hus & Have-Univers

Send blomster til dem du holder af - 5 grunde til de vil elske det

Af Ampel.dk

Det er en kendt kliche at sende blomster, og det er det fordi at det virker. Det er en måde at vise en man holder af, at man tænker på dem eller at man virkelig holder af dem.

Der er blomster til enhver sammenhæng, om det er til fødselsdage eller bryllupper, eller det kan være Valentins dag eller til at kondolere. De kan sige noget som man ellers ikke kan sige med ord i nogen situationer.

Send blomster til dem du holder af

Der er masser af gode grunde til at sende blomsterne afsted. Der er mulighed for at få bestilt en flot buket der passer til lejligheden, og så sendes og leveres blomsterne til dem du holder af. Der er en masse forskellige lejligheder og årsager til at sende blomster, og der er buketter der passer til hver af dem.

1. Fødselsdage

Når man får sendt blomster til nogen, så fortæller man dem at man tænker på dem, og holder af dem. Nogle gange kan det være at man ikke kan være der til nogens fødselsdag, man bor måske for langt væk, eller har af anden årsag ikke mulighed for at være der. Så kan man vise at man stadig gerne vil give noget til personen, og gerne ville have været der. Man kan få lavet en buket specielt til personen der har fødselsdag med deres yndlingsblomster.

2. Bryllupper

Der er ingen bryllupper uden blomster. Det er en god gammel klassikker. Det kan være at der ikke er mulighed for at man kan komme til brylluppet, eller man har hørt om forlovelsen og vil sige tillykke med den med mere end bare et par ord. Her er hvide blomster sendt rundt over landet for at ønske tillykke til nye ægtepar. Her kan de have blomsterne stående i længere tid, og nyde det romantiske syn af blomster.

3. Begravelser

Det er ikke kun de festlige og glade begivenheder at blomster de kan bruges til. Gaver er ikke ligefrem noget man giver til nogen der har mistet en i deres liv. Men ofte har man en følelse af at man så gerne vil kunne give eller gøre noget for nogen man holder af der er i en svær tid. Her kan ord også virke til ikke at være nok, og man vil så gerne kunne trøste dem.

Her kan blomster vise en støtte og kærlighed som man ellers kan have svært ved ellers at kunne vise. Her kan blomsterne være en lille ting der kan stå hjemme hos personen der er i sorg, og huske dem på at de ikke er alene, men at der er nogen der holder af og tænker på dem.

4. Valentin

Den helt klassiske er selvfølgelig også valentinsdag. Her hvor par de fejrer deres forhold og kærlighed. Blomster har altid været romantiske og et tegn på kærlighed når man giver dem til nogen. Ligesom at blomster passer til bryllupper, passer de også til valentinsdag.

Det viser ens kærlighed, og især med de romantiske røde roser, kan man minde ens partner om hvor meget man holder af dem. Det kan også være en måde at sige til nogen at man har følelser for dem, hvis man tør åbner sig op og tage chancen.

5. Værtsgaver

Blomster er også en god gave til værter og værtinder der byder en ind i deres hjem. Når man er inviteret til middag eller besøg, lægger værten kræfter i et hyggeligt besøg, en god middag med mad og vin måske, og måske også lidt godt til kaffe og kage. Her kan man vise sin taknemmelighed overfor invitationen og den gode mad, ved at give en buket blomster til værten.

Send mere end bare blomster

Der er altså mange måder og situationer hvor blomster de kan sige mere end vi kan sige med ord. Det er gange hvor man gerne vil give noget ekstra end det man bare kan sige. Blomster er også mere end bare en almindelig gave, da blomster er et levende symbol på kærlighed for hinanden. De smukke planter lægger vi på graven for dem vi savner, og vi sender dem til dem vi ved har brug for eller fortjener noget ekstra.

Det kan nemlig virke som om ord ikke helt kan gøre eller vise det som man gerne vil have at nogen skal vide. Nemlig hvor meget man savner eller holder af nogen. Så kan det virke som om ord bare er ord, og man vil vise at der er mere bag dem også. Her kan lige præcis blomster vise at man mener det.

Blomster har altid været et symbol på kærlighed og forståelse. Her erklærer man sin kærlighed, og man kan vise sin støtte. Hvad end om det er i lykkelige eller sørgelige situationer.

Find det du mangler på ampel.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 23 produkter fra mere end 15 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 36 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-20 08:40:48.

4
Produkttyper
23
Produkter
6
Brands
15
Forhandlere
36
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.